Saft ska det bli och jag återanvänder förra årets förträffliga recept med både lime och citron som är en vidareutvecklilng av det tidigare (också goda) receptet på syrenblomssaft
Nu har jag äntligen gjort min allra första Syrénblomssaft. Och den var ljuvlig i smaken. 40 klasar Syrén2 liter vatten1 kg socker1 st citron30 g citronsyra, (1 påse)Rensa blommorna från eventuella inneboende
Ni som följde våra eskapader redan förra året minns kanske att vi gjorde syrenblomssaft. I går blev det en runda hem till Ankis far, en liten cykeltur och shopping tillsammans och därefter kaffedrickning och kakätning
Jag har inte gjort någon ny sats med syrénblomssaft ännu. Först när jag tänkt plocka blommorna stod regnet som spön i backen och sedan har tiden fullkomligt runnit iväg på annat
 Jag visste inte ens att man kunde äta syrenblommor så när en arbetskamrat började prata om att de gör saft på syrener så insåg jag direkt att jag inte skulle kunna motstå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.