TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkrivutE-postMerLinkedInGillaGilla Laddar. Bakaditt eget och servera tillstudentmottagningen – ellertillvilken fest som helst för den delen
Köp en färdigbaguetteeller ta fram dinhembakade och dela den på hälften samt skär ut två bitar. En varm, krispigfrukostbaguette med bakadbrie är klar på några minuter och går att toppa med det du gillar (eller har hemma)
Vänd sedan ned choklad- och äggblandningeni grädden och blanda så den blir jämn. Stoppa sedan ini kylen för en supergod chokladmousse elleri frysen för en himmelsk glass
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkrivutGillaGilla Laddar. I dagens Metro tipsarvi om hur man gör sin egen färskost (eller nja, det är meningen att vi skall tipsa om det, men någon har tydligenmissat att skriva ut det mest väsentliga
Den här gången föll valet på Tjälknul eller Tjälknöl, hur uttalar ni det. Här har man jobbat och stått iidag för att imorgon ha förmånen att få vara ledig med småttingarnaimorgon
Jag har provat andra varianter av vetesurdegsstart (ex med äpple eller yoghurt) men då haft problem med att det möglat, så nu kör jag på den här metoden
Ljusa baguetter är ju något som tillhör var fest där det serveras buffé. Underbart gott och luftigt, går att baka helt utan fullkornsmjöl men jag föredrar lite mer motstånd i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.