Dela sönder jästen och smula ner den i en bunke. Häll det ljumma vattnet i bunken. Rör om. Tillsätt salt, margarinet, all rågsikt och 6 dl av vetemjölet
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Smula ner jästen i en bunke. Värm yoghurten i en kastrull eller mikrovågsugn till fingervärme, 37º. Häll lite av yoghurten över jästen och rör tills den löst sej
Nu har det hänt och jag erkänner villigt – jag är fullkomligt brödbaksberoende igen. Denna vecka har jag stått med fingrarna i en bröddeg samtliga dagar
Dag 1. Smula ned jästen i en bunke. Häll i kallvatten och rör tills jästen löst upp sig. Häll ned grovhackade oliver, olja,brödsirap och salt och rör om ordentligt
Hej på er. Så var det måndag igen. Varför är måndagar alltid så busy. Äh klart jag vet varför haha, åtminstone jag skjuter alltid fram saker till måndagen, det börjar ofta redan på torsdagen haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.