Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet. Grilla kycklingen först direkt över kolen, så att en stekyta bildas
Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Riktig svensk husmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svensk husmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Lägg på grillgallret och laxfilén med skinnsidan nedåt, en bit bort från glödbädden. Till grillen. Barbecuegrilla laxen i 35-45 min, 125-135 gradig värme
Pensla grönsakerna med olivolja och grilla dem så att de får fin färg och blir mjuka, salta. Grilla pancettan 6-7 minuter, vänd ofta eftersom fettet droppar ner och det lätt börjar brinna. Grilla halloumin till fin färg och grilla salsiccian runt om i ca 12-15 minuter
Vi kör vidare med grillningen, man lär så länge man lever och det blir bättre och bättre. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Grillad lammrygg. Krydda med salt och peppar, grilla på grillen tills du får en kärntemperatur på 56 grader. Grilla indirekt på grillen tills du får en kärntemp på 68 Grader
Dagens grill bestod av en ostspäckad fläskfilé, bakpotatis, korv, paprika, tomat och halloumi. Visserligen är det här en väldigt enkel grill, vem som helst kan lyckas – allt du behöver är lite tålamod och bra råvaror
Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem på grillen så blir de härligt möra och smakrika
M. å. n. d. a. g. i. e. o. c. h. v. ä. r. l. -. ). D. s. /. f. t. b. m. V. k. p. ö. j. x. u. y. I. B. ,. ". H. é. S. (. 1. 2. w. R. F. G. 5. 0. 8. L. E. T. A. K. . 3. 4. P. O. ) M. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.