Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
Här hittade jag också svart trumpetsvamp, vilket skulle bli en magiskt god sås till hjorten. HJORTYTTERFILÉ MED PUMPAPURÉ, SVART TRUMPETSÅS, UGNSBAKAD LÖK OCH VINÄGERKOKT SPETSKÅL
Blanda ajvar, vinäger, paprikapulver, aromat, svartpeppar och dill i en skål. Den här goda och lättlagade bönsalladen med ajvar rörde jag ihop för att ha som tillbehör till grillade grönsaker
2 l svarta vinbär. Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Svartpeppar. Vi äter ofta bönsallad. Denna bönsallad kommer vi att göra många gånger framöver. Bönsalladen fungerar säkerligen fint på en buffé eller som ett mindre tillbehör också
Salt, svartpeppar. Bönsalladen passar därför perfekt till dig som äter GI-kost. Extra bra är att bönsalladen inte blir sämre av att göras en dag i förväg
Skölj bönorna. Dela tomaterna. Dela chilin och ta bort kärnorna. Hacka chilin och vitlöken. Blanda bönor, tomater, chili, vitlök, limesaft, olja, koriander/persilja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.