Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör
2 ägg2 msk vattensalt o pepparchampinjonertorkade kantarellersalt och peppargräddesmörSå gjorde jag. Vispa ihop ägg, vatten salt o pepparstek i smör några minuter i stekpannan till en tunn omelett, på mellanvärme
Lägg i en påse tillsammans med salt, rosmarin och olivolja. Om du använder färsk rosmarin, dra då av en del kvistar och låt några kvistar ligga med hela
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Lammytterfilé med potatisgratäng och rosmarinrödvinsky. Väldigt gott är detta, ett härligt rödvin är ju ett måste till, vi skålade med Fetzer denna påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.