Lägg upp squashen och toppa med osten. Skölj och ansa squashen. Fräs löken i lite matfett tillsammans med vitlöken så att den blir mjuk och glansig utan att få färg
Skär snitt i fettkanten på kotletterna och torka av dem med hushållspapper. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs i en kastrull med matfett tills svampen får fin färg och matfettet är genomskinligt
Rumstemperera kotletterna och torka av dem med hushållspapper. Salta och krydda med peppar och paprikapulver och stek dem i en het stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. Sänk värmen när kotletter-na ligger i pannan och låt köttet vila i pannan i 2 minuter. 5 st fläskkotletter
kotletter - med fettkappa. Koka sparrisen i saltat vatten tills den är mjuk men med en kärna. Skär snitt i kotlettens fettkappa så att den behåller sin form och inte blir skålformad under stekningen
Squash borde jag steka i olivolja, skivad på tvären och kryddad med olika örtkryddor och salt. Vid årets premiär har jag kryddat med oregano, basilika, persilja, salt och svartpeppar och stekt i smör och olja
Torka av squashen och stek i rejält med smör eller kokosfett, krydda med svartpeppar. Själv har jag tagit det mest lugnt men jag har också hunnit med att träffa en kompis över en fika igår, det var mycket trevligt
Red med Maizena. fläskkotlett(er). fläskkotlett(er). gul lök (1 st till 2 kotletter). Sänk värmen och täck köttet med vatten + kalvfond (efter smak men minst 1 msk). gul lök (1 st till 2 kotletter). 2 kotletter
Rumstemperera kotletterna och torka av dem med hushållspapper. Salta och krydda med peppar och paprikapulver och stek dem i en het stekpanna med matfett, ca 3 minuter per sida. Sänk värmen när kotletter-na ligger i pannan och låt köttet vila i pannan i 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.