Servera samman med en liten strimma senapssås och en klick sikrom, nu har du skapat smaken av Österbotten i en fyrkant, och det smartta är att du kan byta ut fisken till något annat i den här skapningen
Låt stelna några timmar i kyl, skär sedan upp i fyrkanter, droppa kanterna i kokosblandningen. Blanda socker, florsocker, vispad äggvita och kallt vatten
Klicka upp smeten på en plåt och bre ut den till en fyrkant, strö på frön om du önskar. När jag ska till jobbet cyklar jag förbi en Kiwibutik, dom har en sorts fryst glutenfritt bröd och det är alltid slut eller kanske aldrig påfyllt
Bre fyllningen på fyrkanterna. Dela degen i 2 bitar, kavla ut dem till 2 fyrkanter (ca 3 mm tjocka). I söndags bakade maken och dottern dessa sjukligt goda bullar
Rulla ut smördegsbottnarna och skär varje i sex fyrkanter. Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
-) Om du köper kyld smördeg i ett enda större ark, dela upp i lagom stora fyrkanter som är tillräckligt stora för att gå upp lite över kanten på de formar du använder
Hacka ananasen i små fyrkanter. Hejsan på er,hoppas ni också njöt av fredagsmys igår. Tipsar om en god och enkel förrätt, en gammal hederlig räkcocktail
Tina smördegen och veckla ut den, skär den i fyrkanter, jag gjorde fyra st så jag skar bort en bit smördeg för de måste vara i fyrkanter, vik in hörnen och tryck till
Brödet passar bra att skära i fyrkanter och servera till soppa eller att ha på buffebordet i jul. Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.