Förstår inte varför vi inte äter mer strömming. Ingredienserströmmingfileér3 ägg4 dl mjölk1 dl senapsalt och pepparrågmjölströbrödBlanda ihop ägg, mjölk och senap i en skål
Svärmors saffransskorpor. 2016-11-23, 21. 24. Ännu mer jul. Min svärmor är en hejare på att baka och dessa goda saffransskorpor brukar hon baka till jul
Den var okej, men går aldrig upp emot min svärmors falska mossaka. Ni som har hängt med på bloggen, vet ju att jag gav mig på att göra Mossaka på traditionellt sätt med aubergin och allt för några månader sedan
Till och med Kära Hustrun som inte är så förtjust i strömming smaskade glatt. Vänd ner cirka 500 g sill-/strömmingsfiléer och låt marinera minst en timme
Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.