Mixa alla ingredienser till en slät massa. Stryk ut potatismassan tunt på ett bakplåtspapper. Gräddas i ugn på 145 grader i ca 30 minuter eller tills det blir krispigt och svagt gyllenbrunt
Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fått. Testade min nya grillpanna som jag fick som tack för mitt deltagande i tävlingen året hemmakock
Till helgens brunch gjorde jag en lemoncurd som blev väldans så god. Vi använde den som en marmelad eller sylt men jag kan tänka mig så gott det kan vara både i bakverk och efterrätter
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
Klä en långpanna, 30 x 40 cm med bakplåtspapper. Värm upp ugnen till 180º. Smält de 2 första chokladsorterna tillsammans med margarinet i en kastrull över låg värme
Lördagsmiddag i fin förpackning. Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.