Jag gjorde dessa knäckebröd här hemma för ett tag sedan och dom blev storfavoriter direkt. Dom äts inte bara när man är hungrig, utan jag har märkt att de även fungerar som godis
Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
Det finns inte mycket som är godare än hembakat matigt och krispigt bröd. På senare tid har jag tagit mig i kragen och gjort det allt oftare – både form av frallor och i form av vanligt bröd
Dottern har tjatat att få glutenfritt bröd bakat. Nu är ju oftast inte havregryn glutenfritt för alla, men eftersom vi kan äta gluten så kör jag vanligt havregryn från Saltå Kvarn
Mat som sköter sig själv i princip är inte dumt när man är stressad småbarnsmor. Det här är ett recept som jag gärna lagar när jag vill att det ska vara lite festligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.