Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. Igår visades Leilas söta jul på teven och hon bakade dessa saffransskorpor (igen) fast med modifierat recept
Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken. Skorpor är så underbart gott och lagomt till jul passar det ju utmärkt att smaksätta dem med saffran
Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Ställ undan en av skålarna gräddblandningen i kylen (med plastfolie över eller i en burk med lock) och börja sedan med skinkröran
Jag älskar fisk, men tyvärr är jag väldigt dålig på att laga mat med fisk "till vardags". Det går ju att göra den vardaglig, med ett paket fryst torsk eller liknande, och det går att lyxa till den i all oändlighet, genom att välja flera olika färska fiskar och även skaldjur
Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
(Eller gör en vanlig bechamel med smör, mjöl, mjölk och samma kryddor). Lägg pastan i botten av en ugnsform, lägg över köttfärssåsen och avsluta med gräddblandningen
Värm då köttet i en kastrull tillsammans med skyn. supergoda sådana. Igår serverade jag revbensspjällen med kokt potatis och en klassisk ugnsomelett med champinjonstuvning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.