Pajdeg ala airam4dl mandelmjöl1dl riven parmesan1ägg25g smör Fyllning2st kycklingfileer (marinerade och tärnade)1 paket bacon (skuret i mindre bitar)Broccoli3 små ägg2dl riven ost1
Pajdeg ala airam4dl mandelmjöl1dl riven parmesan1ägg25g smör Fyllning2st kycklingfileer (marinerade och tärnade)1 paket bacon (skuret i mindre bitar)Broccoli3 små ägg2dl riven ost1
När mamma bodde hos mig en vecka i höst så köpte jag en stooor majskyckling som mamma gjorde i ugnen med salt, peppar och en apelsin i bitar som fick åka med i *magen*
S&Pen kruka timjan. 6 kycklinglåren stor skvätt olivolja2 citroneren hel vitlök i klyftornågra deciliter torrt vitt vin10 schalottenlökarS&Pen kruka timjan0,5-1 dl créme fraiceSätt på ugnen på 150 graderLägg kycklinglåren i en ugnsfast formLägg i vitlöksklyftorna, schalottenlökarna och citronerna skurna i fjärdedelar På med S&P och hela timjankrukanRingla över lite olja och häll försiktigt på ca 2-3 dl torrt vitt vinPå med aluminiumfolie eller ett lock på formen och grädda i ugnen i 1 timmeHöj ugnen till 200 grader
Denna såsen blev verkligen otroligt god. 2 Pers3 Kycklinglårfiléer1 Röd Paprika2 Pressade Vitlöksklyftor2dl Vispgrädde1dl Mjölk1tsk PaprikaSvartpepparSaltSmörStrimla kycklinglårfiléer och hacka paprika
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.