Stek färs och hackad lök. Salta och peppra. Lägg plattor på (ej dubbelt), häll sedan 1/3 av färsen, sedan plattor på, sedan färs, sedan plattor och sista färsen på
Maken tyckte till och med att det var en av de godaste lasagner som han någonsin ätit. Jag misstänkte att den skulle smaka gott, eftersom spenatfyllningen luktade himmelskt när jag rörde ihop den, och slutresultatet gjorde mig verkligen inte besviken
Grunden brukar vara en köttfärs/kyckling/vegetarisk tomatbaserad sås, en bechamelsås – vit sås, ost och lasagneplattor som man varvar i en ugnssäker form och gratinerar i ugn
Här kommer ett enkelt och jättegott recept på lasagne för alla som vill ha middag på minuten. Till detta serverar jag som synes grönsallad och tomater med timjan och pestovinägrett
Rör ner vitlöken och samtliga övriga ingredienser i färsen. (se till att buljongtärningarna smälter och ta salt och vitpeppar efter eget tycke och smak)
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.