Idag har jag haft min släkt över på SundayRoast, en engelsk tradition. Gästlistan bestod av morbror Tommy med fruga, mamma med pojkvän, min gamla mormor från Örebro och så jag och min kärlek så klart
Blirklassiskt med en söndagsstek & efter det en fruktsallad. Eftersom vi gör två stekar var jag tvungen att låna in en extra stekgryta… men jag fick låna en gigantisk gryta istället som räckte till båda stekarna
On a sundaylikethisit would be nice to eat a fast made ice cream, right. God kväll, fina du. Herregud, hela helgen har gått och jag har intehunnit blogga
Way too early on a Sundaymorning. Some days I have the biggest sweet tooth. Like today. Idecided not to indulgein chocolate but insteadI made myself a delicious and creamy acai bowl
Line a roasting pan withfoil and place chickenin pan. Butterfly chicken by placing breast side down and using heavy-duty kitchen shears to cut along both sides of backbone
Ingredients 8–10 long red chillies 1/4 cup (60ml) extra-virginoliveoil 300g picked crab meat 1 tablespoon lemon juice, plus wedges to serve 4 slices day-old sourdough 1 garlic clove, halved Micro parsley, to serve Don't forget you can add these ingredients to your Woolworths shoppinglist
Place chickenin a roastingtinlinedwithfoil. First make the marinade. Use a mortar and pestle to pound the lemongrass, coriander root and garlic to a rough paste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.