För att få fina praliner som behåller sin glans lönar det sig att temperera chokladen. Jag ska vara ärligt och säga att jag väääldigt sällan sysslar med sådant här, helt enkelt därför att jag tycker att livet är för kort för att stå och svära i timtal över choklad man ändå tänker käka upp så fort den är klar
Och nu har jag nyheter att berätta. Tack för fina mail, tack för alla underbara kommentarer genom åren och tack för att ni tittar in här hos mig och följer min resa
Det hoppas sjuksköterskan Magdalena Jones ska bli effekten av ett nytt nattmål. Allt för att de gamla ska få lugn i kroppen och kanske klara sig utan orodämpande mediciner och insomningstabletter
Sen, så hade jag missat att det var ju TRE vinnare som skulle vinna middagscheckar hos Preem. Jag fick en fråga av en läsare om hur jag gör för att få chokladen att rinna över kanten så där snyggt som t
Dessa är goda att servera med en klick grädde och hemmagjord chokladsås. Kokosmuffins med mörk choklad, 12-16 st beroende på form4 dl vetemjöl special4 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker0
Sedan stjälpte jag upp geggorna i silikonform och tjoff in i frysen så att chokladen stelnar – sedan är det bara att knipsa av en bit när du blir sugen =)
Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering. Sedan ska den stå i frysen i minst 6 timmar, men gärna över natten innan du serverar. Sedan ska den stå i frysen i minst 6 timmar, men gärna över natten innan du serverar
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen
Jag testade att baka några spröda goda chokladiga kakor och jag blev himla nöjd. Värm smöret snabbt så att det blir varmt och mjukt och tillsätt det tillsammans med vattnet i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.