Här ovanför kan ni se en sjukt trevlig liten video av när jag, Therese, Camilla och Anna som allesammans vann tävlingen som jag och Anamma arrangerade i november, tillsammans lagar upp ett helt växtbaserat julbord i vår studio
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
P1, nyheter, studio ett och dokumentär. . Tillbaks till vardagen. 18 mils bilkörning idag. Det enda positiva med att pendla är väl att man bli jävligt allmänbildad
Deras kokbok används flitigt hemma i mitt kök och det var en glädjefull och energigivande upplevelse att vara på plats i deras studio, laga mat, prata mat och lära känna massa härliga människor
Gör så här. Lägg apelsinerna hela och oskalade i varmt vatten en stund och borsta/ tvätta noga för att slippa beskheten (som även ibland kan bero på apelsinerna)
När inslaget var klart och sändningen avslutat så blev det matfest för alla i studion. I morse var jag på TV4 och fick inspirera tittarna med glutenfria alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.