Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Jag lade till linser i min stroganoff för att få upp proteininnehållet, ändrade lite i mängderna och serverade med matvete istället för ris, men i övrigt lånade jag receptet rakt av ifrån Linnéa
Halloumi är huvudingrediensen här, den tillsammans med champinjoner är det som ersätter de mer vanliga korvbitarna (eller helt kött om det är biff stroganoff)
Skär kassler i strimlor, fräs lätt samman med lök, purjo och chili. Smaka av med salt och peppar. Passar det med lite vetenskapligt nytt så här på söndagsmorgonen
Jag serverar min Stroganoffmed ris och grönsaker. Medan korv och lök stekes gör du såsen. Jag har länge tvekat - ska jag lägga upp mitt recept på min "Korv Stroganoff" på bloggen eller ej
Hacka lök och stek med. Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag. Smaka av med senap, balsamvinäger, timjan, salt och peppar, men rör inte för mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.