Smaka av med salt och peppar. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Vid servering garnera med resten av osten, krossade valnötskärnor och bladpersilja
Lägg i löken och låt den fräsa med. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Salta och bryn köttet i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner spenat och 1 msk smör-&rapsolja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g pasta t ex mafaldine. 300 g nötkött t ex lövbiff. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 1 tsk olja med smak av tryffel
Lägg i löken och låt den fräsa med. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen. 300 g Lövbiff. 2 dl Creme Fraiche Kantarell & Cognac
Servera med valfri pasta-sort, vi tycker om tagliatelle till men det är ju en smaksak. Hacka chilin och lägg i och ”dutta” i lite cayenne, smaka av och krydda ev med mer salt och peppar, rör ner tomatpurén
Koka upp grädde och ost, mosa ihop och smaka av med salt och peppar. Koka pastan. Garnera med en bit ädelost, basilikablad och gärna nymald svartpeppar
Salt & peppar. Salt & peppar. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak)
Quornfärsbiffarmed soltorkad tomat och basilika, mmm. Originalreceptet på biffarna kommer från Remsan som hade gjort jordnötssås till och Charlotta gjorde om såsen till en gräddig tomatsås, jag tackar hjärtligt för det här smarriga receptet tjejer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.