Den bästa faktiskt. Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag blev riktigt glad när jag hittade receptet igen och jag blev ännu gladare igår när jag åt lasagnen igen
Så här gör du lasagnen. Jag delar med mig av receptet på en riktigt krämig och god lasagne. Vill man lyxa till det lite så kan man ersätta champinjonerna med färska kantareller och även tillsätta lite god rökt skinka i köttfärsröran
Till sist monterar du lasagnen i en smord ugnsform med att varva köttfärssås och aubergineskivor samt vispar samman creme fraiche, grädde och salt till en tjock kräm och häller detta över
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
viktväktarna 8 point/port vid 4 port. gör man 5 port blir det 6,5 point/port 4-5 port. Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.