Stekt hälleflundra med tillbehör
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g hälleflundra
  • 1 st gul lök
  • 3 dl avorioris
  • 6 dl vatten
  • 2 msk grönsaksfond
  • 1 st svartrot
  • 1 st morot
  • 1 bitar rotselleri
  • 150 g ostronskivling
  • purjolök
  • 2 dl riven parmesanost
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • 1 st gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk råsocker
  • 2 msk fiskfond
  • 2 dl rött vin
  • 2 dl vatten
  • 1 msk soja
  • 1 tsk balsamvinäger
  • timjan
  • 1 tsk tomatpuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.