Krossad färskpotatis med gräslök1,5 kg färskpotatis 2 knippe gräslök flingsalt peppar, från kvarn 50 g smör. Sås med ansjovis och dill4 dl crème fraîche 2 förp ansjovis (à 125g) 1 knippe dill peppar, från kvarn
Börja med pressgurkan. Blanda sedan ingredienserna till löjromsdressingen och smaka av med salt. Stek brödet på medeltemperatur i rikligt med smör till fin rostad yta
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Börja med potatisen. Värm en panna med smör och fräs lök och champinjoner tills de får en fin färg. Stek köttet som du kryddat med endast salt och peppar snabbt (bara några sekunder på varje sida) och lägg över även köttet i den ugnsfasta formet tillsammans med lök och champinjonerna
Stekt Kycklingfilé. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Tillbehör. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft. Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.