Låt stå i kylen en stund innan den serveras ihopmedfisken. 2 dl crème fraiche1 dl majonnäs1 dl boston gurka1 tsk senap1 tsk honungsaltsvartpepparvitlökspulverBlanda alla ingredienseri en skål. 2 dl crème fraiche
Tvätta citronen väl ivarmt vatten. Stekt lax. Fortsätter på veckans tema fisk, måndagens och tisdagensinlägghittar du här och här, och har kommittillfisk som snabbmat
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Här kommer en fiskrättmed en mildcitronsåstill som passar hela familjen. Häll matlagningsgrädde, vatten, det rivnacitronsklalet och fiskbuljontärningi en kastrull
Stek fiskarnai smör i en stekpanna och pressa över citron under stekningen (det blir supergott). Vänd abborrarna först i vetemjölet, sedan i ägget och sisti ströbrödet som blandats medcitronpepparn
Vispa ner ljus redningi kastrullen tillsammansmedfiskfonden eller buljongtärningen. Lägg ströbröd på en tallrik, salta och peppra fiskfiléerna och vänd dem i ströbrödet
Vänd fiskeniuppvispat ägg och sedan i ströbröd blandat med salt och peppar. Skär fiskenibitar. Blanda potatis, morötter och paprikamed olja, salt och peppar i en ugnsfast form
Dela fiskenibitar och vänd i ströbröd blandat med salt och peppar. Skala och hacka ägget, och blanda medkapris, senap, parmesan, keso och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.