Nedan använder jag marsipanmen det går givetvislika bra med sugarpaste. Tryck lite med enlegobit på de små bitarna så att legologgan överförstillmarsipanen
Knåda upp sugarpasten eller marsipanen så attdenblirsmidig och mjuk. Se tillattinte skära för högt upp, täcket har enförmågaatt resa siglite och då glipar det inederkanten
Frys intårtbottendirekt efter attden är bakad och har svalnat. Kom ihågatt tänka upp-och-ner. Tårtan fyller jag två dagar innanden ska ätas, då hinnertårtbotten safta tillsigordentligt
Se tillattinte trycka för hårt, då dras sugarpasten ut och bokstavenblir avlång. Man kan behöva använda något spetsigtföratt komma åt ordentligtihörnen, en tandpetare fungerar bra
Se tillattsmörkrämen täcker ordentligt där fyllningenfinns, annars finnsriskattfyllningen äter sigigenomsugarpasten eller marsipanen och då finnsriskenatt täcket smälter
Det finns ett fåtal platser kvar tillenettårigyrkeshögskoleutbildning där man kan lära sig bla attgörasinegen korv, tillverka ost och lära sig röka fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.