Baconburgare med blue-cheesedressing och stekta päron4 portioner800 g nötfärs1 fast päron1 msk olivolja150 g ädelost2 dl creme fraiche½ dl mjölk1 paket baconsalt och peppar4 friscobröd eller hembakat hamburgerbrödForma färsen till fyra hamburgare och krydda med salt och peppar
Nötfärsburgare med bacon och ost blir en cowboy burger, en god dressing från landet Annorlunda och en BBQ-sås tillsammans med en sallad, perfekt att slänga ihop bara man har allt hemma
T-bone steak. Gör så här. Grilla köttet med salt och peppar på låg värme (ca 125 g) till ca 50 grader och låt de sedan vila 8-10 minuter i aluminiumfolie eller smörpapper, tänk på att inner temperaturen stiger när de vilar
Idag när jag var på väg hem ifrån jobb så kände jag ett starkt behov att äta en hamburgare. Funderade först på att be sambon köpa med sig en whopper till mig på väg hem från hans jobb
instagram 100kitchenstories. Tanken bakom namnet "100 Kitchen Stories" grundar sig bland annat på min egen ställning till hälsa och kost, som säger att jag aldrig kommer utesluta något från den
600 g ryggbiff, i tjocka skivor 3-4 kvistar färsk timjan 1 klyfta vitlök smör, till stekning 4 skivor surdegsbröd (eller baguette) 50 g smör, att steka brödet i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.