Resultatet blir en riktigt mustig, smakrik och urgod bolognese som passar perfekt att servera till pasta, couscous, quinoa eller som fyllning i en omelett, i quesadillas eller till tacobuffén
Det var länge sedan jag gjorde frukostsmoothies och vi fick flera kilo bananer i söndags med matkassen så ikväll ska jag skiva resten och frysa in dem till kommande smoothies
Passera potatisen och blanda den med resten av ingredienserna till en jämn och fast smet. Var försiktig med bittermandelessensen och ta bara en droppe i taget och smaka av
Vi brukar ju ha sovmorgon och slappa ända fram till lunch. Frukosten är avklarad, tvättmaskinen brummar för fullt och Adams favoritfrallor står och svalnar på köksbänken
och den är avslutad. I den senaste bilagan LCHF från Expressen har min fullständiga bloggadress publicerats och det nämns att man kan hitta flera recept med kålrabbi på min blogg
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Förslag på fyllningar. Vi har en pastamaskin, men man kan använda färdigköpt pastadeg och kavla själv. Viktigt med ricotta i fyllningen, för krämighetens skull
God kötträtt med oxfile med en super god fyllning med pesto och parmesan som blir en riktig lyxrätt. Se därför till att både det så kallade huvudet och den avsmalnande spetsen på filén blir frånstyckade så att du får en jämntjock mittbit av oxfilén
Vira sedan den twinnade remsan runt två fingrar ochavsluta med att dra över änden över cirkeln. Ochfyllningen är dubblad - för ingen vill väl ha en torr kanelbulle till fikan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.