Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bildenen röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Jag varken bakade eller åt kladdkaka idag, är ju inne på min paleo-diet (men ska nog testa att göra en paleokladdkaka snart) men för några veckor sen bakade jag en väldigt vit kladdkaka medäpple i
Dessa bullar piffade jag till med ett rivet äpple i och att doppa dem i både kanel och socker. De som skall ätas nu kan ni penslamed smält smör även om de är ljumna och doppa dem i en blandning av socker och kanel
Helt magiskt god och perfekt att toppa smoothienmed för att göra den lite mer matig. Kommer helt klart fylla mina glasburkar med olika typer granola framöver (också raw) – så ni kan se fram emot fler recept
Kall sås med pepparrot, äpple och dill. Finhacka äpple och lök och fräs i smör. flingsalt & svartpeppar. Spättan vändes i mjöl och stektes i rikligt med smör, äkta svenskt smör
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och enliten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Vi är ju som bekant varken välsignade med vare sej trädgård eller fruktträd, däremot är vi välsignade med vänner, kollegor och släktingar med både trädgårdar och träd, och tack vare dom hade vi en smärre översvämning av just äpplen i vår kyl ett tag
Stek äpplebitarna hastigt i smör och krydda med kanel och pepparkakskrydda. Som vanligt är mammas ugnspannkaka med fläsk den allra allra godaste, men det här var inte heller en så tokig variant utan faktiskt helt sjukt jäkla jättegod
Såå skönt med lite lediga dagar igen. Hade en period i mitt liv när jag jobbade Alla dagar när folk var lediga o verkligen njuter Nu när även jag är ledig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.