Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot
• Krydda med salt och vitpeppar. • Skala och dela äggen i två skivor. • Toppa med räkor. 3 ägg (3 ägghalvor per person). • Koka 3 ägg. 3 ägg (3 ägghalvor per person)
1 förpackning Hackad spenat1 st gul lök2 st vitlöksklyftor5 dl matlagningsgrädde2 dl vatten2 st grönsaksbuljongtärningriven muskot salt och peppar hackad gräslök
Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot
Lägg i spenaten och smaka av med kryddorna. Späd med mjölk, tillsätt mjölken lite i taget. De var länge sen jag åt spenatsoppa och blev väldigt sugen på att prova göra själv när såg att hon hade gjort och så fick det bli
Idag bjuds det på en smakrik spenatsoppa. Denna termin läser jag mitt biämne så nu kommer jag att läsa Medie- och kommunikationsvetenskap vilket jag verkligen ser fram emot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.