Spenatpaj med valnötter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 100 g smör
  • 2 msk lätt creme fraiche
  • 250 g babyspenat eller rucolasallat, förvälld och urkramad
  • 1 krm muskotnöt, riven eller 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 50 g valnötskärnor, krossade
  • 100 g gratängost
  • 3 frukostägg eller 4 medelstora ägg
  • 2 1/2 dl Kelda lagalätt eller Ljuva mat, 5 %
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 300 g prinskorv

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.