. De här spareribsen blir helt fantastiskt goda, något helt annat än färdiggrillade från affären. De tillagas på låg värme under lång tid, men det är värt varenda minut, köttet blir så mört att det nästan faller av benen
Idag när jag låg på balkongen och solade (det är en lyx man har som sjukskriven de dagar man orkar) så kom jag på att vi skulle göra nåt med paketet spare-ribs i kylen
Riktigt kladdiga, söta, starka grillade spareribs med en lite annorlunda BBQ-sås till, serverade med en coleslow och rostad tortillia, kan nog inte bli mycket bättre än så
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. Enkelt, lagom pyssligt om man vill mecka lite och alla älskar resultatet
Blanda samman sirap, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden. Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.