Grilla spareribsen och potatisspetten över medelvärme i ca 10 minuter och pensla eventuellt med lite glaze eller honung. 1 kg Scan Grilla Spareribs Sous Vide Honung
Denna gång var det Spareribs, alltså bröstkorgen på grisen. Vi sitter i bilkö på väg hem från Skåne, och resan som skall ta ungefär 3 h är snart inte på timme sex
Spareribs. Idag när jag låg på balkongen och solade (det är en lyx man har som sjukskriven de dagar man orkar) så kom jag på att vi skulle göra nåt med paketet spare-ribs i kylen
Riktigt kladdiga, söta, starka grillade spareribs med en lite annorlunda BBQ-sås till, serverade med en coleslow och rostad tortillia, kan nog inte bli mycket bättre än så
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. Enkelt, lagom pyssligt om man vill mecka lite och alla älskar resultatet
Spareribs. Lägg spareribs i en långpanna med köttsidan uppåt. Spareribs med friterade lökringar, Pimentos de Padrón och coleslaw 4 port. ca 3 kg färska spareribs (tunna revbensspjäll). ca 3 kg färska spareribs (tunna revbensspjäll)
Blanda samman sirap, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden. Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.