Blötlägg dom för att få mest möjliga medgörliga material att arbeta med, spara det goda blötläggningsvattnet och använd till smoothies, såser, bakning mm
Speciellt kinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkelt att göra hemma själv. Vi har ju bott i huset i två år nu och en av sakerna som jag saknar mest med att bo inne i stan är närheten till alla restauranger
Öppna ostronen och spara vätskan. Sila vätskan från ostronen genom en fin sil. Vadå förlora tid. Det känns ganska skönt, även om det inte är någon garanti för att det inte dansas, stannas uppe sent eller sjungs högt
Att skära tvärs över fibrerna i stället för längs med ger snabbare torktid. Lägg tidningspapper i botten, grunda med ett lager torv och lägg otvättade rotsaker tätt, var sort för sig
Botten (Går också att köpa färdiga) / Sponge. Related Botten (Går också att köpa färdiga). Lägg i en rund form, helst med löstagbara kanter och grädda i ca 40-50 min, stick i kakan för att se att den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.