Ploppa ned en burk oöppnad kondenserad mjölk i en kastrull med tillräckligt sjudande för att täcka burken i ca 3 timmar, beroende på hur tjock du vill att kolan ska vara. 150-200 g dulce de leche
Tillsätt mjölet i omgångar, mängden kan variera beroende på hur stora äggulor du hade. Inlägget Pan de Mallorca- Puertoricanska bullar dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kalljästa frallor, hur gott är det inte med nybakat bröd. Grädda i 15-20 minuter. Hej på er. Fredagskväll och jag mannen tar det lugnt i vårt lilla kakelugnsrum
Passar både LCHF-are, raw-foodanhängare och alldeles vanliga gottisgrisar. 1 dl cacaonibs1 dl oskalad mandel1 dl pumpakärnor1 dl melonkärnor1 dl kokos1 msk kakaopulver½ tsk vaniljpulver50 g kallpressad kokosolja2½ - 3 msk yaconsirap - kan bytas mot mörk agavesirapBlanda alla torra ingredienser i matberedaren, och mixa till mjöl - fint eller lite grövre efter smak. 2½ - 3 msk yaconsirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.