Servera med spaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Spaghettioch köttfärssås är en klassisk vardagsrätt som tilltalar de flesta, vuxna som barn. En riktigt mustig köttfärssås får gärna stå och puttra länge
Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag. Ansa och strimla fänkålen fint, även stjälkarna, spara ”fänkålsdillen”
Blanda krabbröran med nykokt spaghettioch servera genast. Fisk och skaldjur /. Hummerpremiären gick av stapeln förra måndagen och jag följer med spänning dagsrapporterna om vem som lyckats få några bjässar i tinorna
Servera köttfärssåsen med spaghettioch tomater. Sätt på en stor kastrull med vatten till spaghettin. Tillsätt timjan, krossade tomater, vinäger och smulad buljongtärning
Lägg ner spaghettinoch koka tills denna är al dente. Jag har valt en bra spaghetti med mycket ägg i. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Krydda med nymalen svartpeppar och salt. Smaka av och salta vid behov. 400 g spaghetti. 1400 g spaghetti 200 g gröna ärtor (frysta) 75 g parmesan, finriven 500 g kokt skinka på bit 2 dl vispgrädde 25 g smör 1 krm svartpeppar 1 krm salt 1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i en stekpanna. Tärna skinkan i 1x3 cm stora bitar, lägg ner den i stekpannan och stek ca 2 minuter. Lägg ner frysta gröna ärtor och rör runt, stek ytterligare 1 minut och häll sedan på vispgrädde. Vänd ner pastan och låt pastan tillagas klart i såsen, ca 1 minut
Koka spaghettin enligt instruktionerna på förpackningen. Stek hälften av löken och vitlöken i smör på medelvärme tills hacket fått fin färg Arbeta snabbt ihop färsen, brödet, ägget, stekt och rå lök, hälften av osten, vin och örter till en bra smet
Klassikern köttfärssås ochspaghetti verkar alltid gå ner i magen på den minsta familjemedlemmen. Fyll på med krossade tomater, vatten, grädde, balsamvinäger och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.