Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans medPesto alla Genoveseoch zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
förbered rostad fänkål, se separat recept. servera medrostad fänkål ochpesto. häll lite olivolja på laxfiléerna, krydda med valfri ört, salt och svartpeppar
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag. Fräs fänkålen tillsammans med chili och vitlök i ett par minuter
Lägg spaghettin i tomatsåsen och blanda om. Lägg på lock och höj till medelvärme. Stek brödsmulorna i oljan tillsammans med rosmarinen tills brödet är knaprigt
Servera med nykokt spaghetti eller tagliatelle. Brösten blev en smarrig kycklingwok med kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt ochanchochili som jag sedan grillade i ugnen
Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostade rotfrukter och fänkål med en glaze på blodapelsin och honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.