Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. • 450 g spaghetti• havssalt och nymalen svartpeppar• olivolja, extra virgin• 2 vitlöksklyftor, skalade och finhackade• 1–2 torkade röda chili, smulade• 400 g skalade räkor eller scampi• 1 litet glas vitt vin• 2 rågade msk tomatpuré (eller 6 mixade soltorkade tomater)• 1 citron (rivet skal och saft)• 2 nävar rucola, grovhackadGör så här. 450 g spaghetti
Spaghetti Carbonara har för mig alltid varit knaperstekt fläsk alternativt bacon i lite grädde med mjukstekt lök, riven parmesan och gröna små ärtor och sedan toppat med en rå äggula och ett par varv på pepparkvarnen
500 g spaghetti. Kontrollera så att alla musslor är stängda. De musslor som är öppna knackas försiktigt mot köksbänken och de som inte sluter sig då slängs
500 gram spaghetti. 1. Kontrollera så att alla musslor är stängda. De musslor som är öppna knackas försiktigt mot köksbänken och de som inte sluter sig då slängs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.