Skölj tomaternaoch skålla dem i rikligt med vatten. Rör i tomateroch salt. Färska tomater. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka Spaghetti Barilla tills de är al dente
Krämig omelett medtomat, paprikaoch parmesan. Krämig rårisrisotto med salami, paprikaoch parmesan. Idag så gör vi om spaghetti till en italiensk klassiker som påminner lite om risotto, vi steker den och låter det puttra med lite vin och parmesan
salladoch en kall sås. yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Tillsätt olja, avrunna och soltorkade tomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötter och pesto
Tillsätt de krossade tomaterna. Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Serveras medspaghetti, färsk basilika och mozzarella. SPAGHETTI ARRABBIATA. Blanda den nykokta pastan medtomatsåsenoch servera med mozzarella och färsk basilika
Spaghetti. Lägg också i pesto alla genovese rör om och servera. Pesto alla Genovese Barilla. Värm en stekpanna med olivoljan och rosta scampi-huvudena, tryck ur juicen från dem
Spaghetti, färskost och spenat kryddat med lite chili. Smaka av, lägg upp på varma tallrikar och garnera med hackade soltorkade tomateroch färska basilikablad
Gör detsamma medtomaterna, oliverna samt sardellerna (spara oljan som de ligger i). Hetta upp en stor stekpanna med lite olivolja och stek försiktigt lök och vitlök tills de börjar svettas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.