färskpotatis, citronklyftor ochen god gurksallad. Jag har skrivit liknande gurksallader tidigare, men det som skiljer denna från dem är kombinationen av pepparrot, dill och ättika
Jag har faktiskt tagit mig ett välförtjänt påsklovoch njutit av ledighet hos familjen uppe i norr. Nu har det verkligen varit ett långt uppehåll här påbloggen
Tvätta morötter och ansa salladslöken. Lägg i en kastrull och häll påvatten så att det täcker, salta. Gnugga in karrén i olja och krydda med salt, svartpeppar ochvatten
Blanda ihop ingredienserna till marinaden i enpåseoch lägg ner fläskfilén. Bryn fläskfilé i marinaden (var försiktig så det inte stänker upp het olja) salta och peppra lite
Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker och med kött
Du som är klaroch nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.