En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Vissa helgen önskar man aldrig ska ta slut, denna var precis en sådan
Vispa ägg och färskost (philadelphia) fluffigt. Stjälp upp i en limpform med bakplåtspapper. Det va ett tag sen jag bakade detta brödet, kanske för att jag gjorde det så ofta så jag nog tröttnade lite på det
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
Spara lite till servering. Det är så många rätt med den här bilden och den här maten. Matkärlek på hög nivå och hade önskat att den var den här maten som väntade mig till lunch idag, istället för en trist smörgås
Vi åt med vispad grädde, kanel och lite honung. Helgen har varit hyffsat lugn, det blev lite pulkaåkning igår och idag har vi varit och kollat på en lägenhet och fikat hemma hos mina föräldrar
I helgen har Lisa och hennes pojkvän Kim varit hemma från Uppsala och det är lycka det. Lägg 1 kallrökt eller lufttorkad skinkskiva/persson på ett bakplåtspapper och torka i ugnen på 150 grader tills de krymper ihop, låt de kallna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.