Nu var det länge sedan jag gjorde en falsksockerkaka. Min falskasockerkaka blev riktigt god, och jag tycker rismjölet gav en god smak som passade fint i en sockerkaka
Här har jag varierat den klassiska sockerkakan med att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbar och lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Jag älskar att äta frukost ute (och med ute menar jag inte hemma, även om utomhus också är härligt). Det är så mysigt på något sätt, samtidigt som det känns lyxigt
Jag gjorde en sådan god så kallad sockerkaka, fast med sötströ, vilket blir en falsksockerkaka. Toscan passarändå mycket bra med den falskasockerkakan, och gör den sådär härligt kletig
Jag var bara tvungen att fylla huset med ett fång av denna doftrika blomma i söndags och jag kom i en sådan sommarfeeling att jag i bara farten bakade bland det somrigaste som finns, sockerkaka och så dukade jag riktigt sommarfint med Kunglig Dansk
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Glutenfri sockerkaka2 ägg. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Denna laxpaj är underbart krämig och fräsch att servera nu till våren och sommaren. Jag har använt varmrökt lax men det fungerar bra att byta ut den mot kallrökt lax också
Först ut blev en sockerkaka med äpple och mandelmassa. Det var år och dagar sedan jag bakade en sockerkaka, men blev inspirerad av en kollega som tidigare i veckan hade gjort en härlig citronkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.