Kan inte fatta att jag gjorde min sista dag av år 2 på universitetet idag. En slutpresentation av en varumärkesidentitet och vips så fick jag sommarlov
Tapenade är en fantastiskt god sak som är väldigt gott på mackan. Att tillsätta vita bönor gör att du får med lite nyttiga kostfibrer, ökar proteininnehållet plus att du får en större volym för en billigare peng
Sommarlov. 11 juni 2015, 23. 24. Hej på er. Idag tog yngsta sonen sommarlov. minns den känslan när man visste att man hade ett helt sommarlov framför sig
Här kommer jag, er räddare, för att bryta den alltför långa tystnaden som har rått här på Paltkooma. Jag som är så liten att jag fortfarande har sommarlov njuter till fullo av att vara ledig och inte ha något tråkigt på ”att göra-listan”
Jag är precis hemkommen från en härlig vistelse på Kohlswa herrgård. Sista dagen på jobbet bestod av fina och inspirerande miljöer och omgivningar, bra föreläsare, god mat, partaj med bästa kollegorna och övernattning för de som ville
. Satt och åt på denna gröt-tallrik en timme imorse för den aldrig tog slut, haha. I alla fall så bestod den av havregrynsgröt med mandelspån toppat med bär, keso-kvarg med chiafrön och lite jordnötssmör
En sista smak av sommarlovVi hade en karéknöl i frysen, svensk såklart. Kanske att man skulle lufta grillen en sista gång innan förskolestart och allmänt jobbyrsel
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Smoothie med kiwi, äpple och spenat. 2015-10-07, 19. 38. Gröna drinkar har nog aldrig varit så populära som just nu, trendigast verkar de som inkluderar matcha te
Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré
Hasselbackspotatis. Goddag gott folk. Tisdag förmiddag och jobbdag för min del. Om jag är frisk nu. Nej, men jag jobbar i alla fall, jag har åtminstone ingen feber längre
Musselsoppa eller moules marinières är en mycket god rätt och enkel att tillaga. Något att tänka på är att välja musslor som är lite mindre i storlek då jag tycker att de levererar mer smak och blir trevligare att äta
Har du lust att lägga "lite" tid på en ganska spektakulär dessert så har jag ett jättebra tips. Den här desserten knåpade Mannen ihop till nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.