En slutpresentation av en varumärkesidentitet och vips så fick jag sommarlov. Har massa skojiga saker inbokade men först och främst firade jag med pannkakslunch och mys på vår innergård i den 24-gradiga underbara sommarvärmen
Ja det har jag nog glömt säga, jag har sommarlov nu. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
När man funderar på midsommartårta och går på sommarlov. Har börjat fundera på vilken midsommartårta som jag vill baka till midsommarafton och det lutar så klart åt en jordgubbstårta
I år är de ovanligt fina, och igår blev det bärplockning för L, och syltkokning för mig. Eftersom jag är omåttligt förtjust i både kanel och vanilj pytsade jag i bådadera i min sylt
Syltsocker gör sylten hållbar och fast. 80 % blåbär och 20 % vinbär ger en bra balans. Cirka 1, 2 kg sylt 500 g blåbär 200 g svarta vinbär ½ dl vatten 500 g syltsocker Blanda bär och vatten i en kastrull och koka upp
Sista dagen på jobbet bestod av fina och inspirerande miljöer och omgivningar, bra föreläsare, god mat, partaj med bästa kollegorna och övernattning för de som ville
En sista smak av sommarlovVi hade en karéknöl i frysen, svensk såklart. Kanske att man skulle lufta grillen en sista gång innan förskolestart och allmänt jobbyrsel
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.