Det här är en supergod potatissallad, som passar nästan till vad som helst, både till fisk och kött. Jag kan ibland ha lite svårt att tåla färska rädisor - även om jag älskar smaken - men när de blir ugnsrostade blir de mildare i smaken och även mer lättsmälta
Koka upp vinäger och olivolja. Tillsätt lök, vitlök och paprika. Skiva potatisen lägg den i en serveringsskål och häll den varma vinägerblandningen över potatisen
Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt. Jag är inte alls sugen på att stå vid spisen och laga långkok och heta grytor
En ny variant får jag förstås uppdatera med och den här gången blir det en ljummenpotatissallad. ) I lördags hade vi lite släkt på besök och vi åt en god lunch innan det var dags för fika
Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot och dill. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Den var väldigt fräsh och god. Den här potatissalladen åt vi i helgen till grillat kött. Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten
Lägg upp potatissallad, rostbiff och bukettgrönsaker på tallriken. Här är ett av mina recept från Matbladet som ger en försmak av våren och bjuder kroppen på goda fetter från olja och oliver
Krispa till fisken med pumpa- och solrosfrön. Ljummenpotatissallad. Koka potatisen och låt den svalna. Skär laxfilén i portionspinnar och lägg i en ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.