Jodå det är skönt att ha rensat hjärnkontoret. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Efterrätter. Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Ni hittar receptet på världens godaste vitlöksbröd här. Vi har fyllt kylskåpet med en massa massa gott och jag ska alldeles straxt börja baka på en tårta som ska bli morgondagens efterrätt
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Den här efterrätten med superbären blåbär och rostade nötter är inte bara nyttig och god, den går dessutom supersnabbt att göra
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Denna smörgåstårta har jag ätit under hela min uppväxt och jag tycker om den mer nu än någonsin. Till skillnad från många andra smörgåstårtor innehåller denna endast en fyllning, är väldigt fräsch och smakrik och framförallt väldigt lätt att göra
Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Lägg köttet i dubbla plastpåsar. Skölj sparrisen, paprikorna, championerna och skala löken. Dela på paprikorna och lök i lagom stora bitar, om championerna är stora så delar du dom också
Nu när sommarens alla festligheter står för dörren, skolavslutning, student, midsommar eller bara fira att de är sommar så ska de ju firas med en riktigt god tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.