Cult Design. ▼ . augusti. (34). Mina sötisar. ). Man kan hitta bra mat på LIDL. Veckans mat. ) Vecka 35. Ugnstekt kyckling med creme fraiche- och aivar rel
Igår blev jag så sugen på en rykande het fisksoppa. Soppa brukar vi mest äta höst och vinter men i detta regniga blåsväder passade det ypperligt även en dag i Augusti
Varma sommardagar med en temperatur uppemot 30-gradersstrecket dämpar kanske aptiten så där lite allmänt, men den varma maten lockar ännu mindre än den kalla
Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant. Min variant av sallad Nicoise (ca 3 port)Lollo Rosso salladkrispsallad1 burk tonfisk3 hårdkokta fint delade ägg6 kokta, kalla och skivade potatisar (modell något mindre)cocktailtomater1/4 fint skivad rödlök4 sardellerharicots vertsoliver (gärna kalamata)Lägg upp allt snyggt på ett fat eller i en lägre salladsskål och ringla över 1/4 dl olivolja blandat med lite flingsalt och svartpeppar, samt hackad persilja
Jag har länge velat göra om min tidigare lite dunkla blogg till en lite mer piffig och gladare. Jag har tyckt att färgerna och bilderna har varit lite för mörka och höstiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.