…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Servera med en fräsch sommarsallad. Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Och det blir nog samma visa idag, när det är en utetemp på 25 grader i skuggan får man helt enkelt strunta i att dammråttorna dansar jenka på golvet, att strykhögen snart har vuxit ikapp mig och att fönsterna är så skitiga att man knappt kan se ut igenom dem, det får liksom vänta
Sommaren är definitivt slut, hur smärtsamt det än må kännas att erkänna det. I något sorts terapeutiskt syfte bokstavligt talat pushar jag här på bloggen ut de sista drinkrecepten i min lilla serie "Sommarens drinkar", som en hommage till den gångna sommaren, som bjöd oss på så många goda måltider och drinkar, och så många trevliga stunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.