Det är befriande att höra att även världens mest vältränade person går från reglerna lite då och då - då känns det mer befogat att även jag gör det (betydligt oftare än han)
Inga-Lisa har sedan hon var liten tyckt om att äta pannkaka själv. Från 6 månader. Jag frågade på mitt Instagramkonto här om dagen vad ni ville ha mer av och några av er efterfrågade mellis som man kunde ta med sig
Pannkaka äter jag gärna med lite smör och socker men om det finns jordgubbar och blåbär i frysen så äter jag det gärna till pannkakorna med lite florsocker
Precis som förra veckan tycker jag att det är på plats att tipsa om en variant på hälsosamt godis. Denna gång har jag gjort min hälsosam nougat, och det var säkert ett halvår sedan som jag gjorde den sist
Servera med en rejäl klick glasyr på varje pannkaka. Använd ca 2 msk smet till varje pannkaka. Som så många gånger förr blev jag otroligt inspirerad av ett av Smitten Kitchens inlägg häromdagen
1. Blanda alla torra ingredienser. Smält smöret och blanda det med ägg och mjölk i en annan skål. Blanda inte för mycket, bara precis så att allt blandas
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
När jag pluggar hemma gör jag det oftast med ett mellanmål vid min sida. Vitaminer, mineraler, klorofyll, energi - det gör både hjärnan mer fokuserad och mer kreativ
1 dl kvarg/silkestofu. ♡. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötad vaniljkvarg, fräska jordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och några blad färsk mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.