Snitta vaniljstången på längden och skrapa urden. Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Strimla rödlöken tunt. Gurka. Häll av vattnet från tonfisken. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Ta ur grytan urugnen. Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Jag tog feta/oliv men tror att naturell eller lök går lika bra. Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Denna blev en riktig hitt. Lagom söt, med enlen kräm och rostad kokos. Tillsätt äggen ett åt gången. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och sikta i det i smeten, rör ner
Det är ju inte min första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissant menden här gången är min första Croissant som bakar med den dyraste ingrediens…
Tanken är ju inte att bären ska bli jättesöta, bara minska densurasmaken något. Jag blev inspirerad av en potatisplätt i alla fall och var sugen på fläsk
Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också enrestaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Inte för att jag förstår henne, alltså förstå varför hon känner som hon känner eller hur hon och jag kan vara så lika på så många sätt och ändå så olika på andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.