När det har jäst färdigt ska det se ut som på bilden ovan. Hur man gör surdegsgrunden och förvarar den kan ni läsa i mitt inlägg ”Surdegsgrund samt baka med surdeg”
Det smakade helt enkelt lite extra festligt en helt vanlig vardag. Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Här kommer en helt fantastisk, mättande risotto som ni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingen blir så saftig och god när allt får puttra tillsammans i grytan i ugnen
Fick goda äpplen, eller fick och fick förresten, pallade hos kusinen. Har varit sugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Det är en i grund och botten så enkel rätt att ävendensom är ovan i köket kan laga den. om ni inte redan är lika förtjusta i sådana här rätter som vi är
Denna blev en riktig hitt. Lagom söt, med enlen kräm och rostad kokos. Tillsätt äggen ett åt gången. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål och sikta i det i smeten, rör ner
Bland annat de här sega Dajmsnittensomegentligen är en upphottad variant på de gamla vanliga, hederliga kolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.