Jag hade lite ansjovis kvar (i frysen) sedan jag gjorde Rotfruksgratäng à la Jansson med Ägg & Ansjovis och det var lixom så där alldeles lagom mycket för att varken smaka för mycket eller för litet ansjovis i en gubbröra för en person
Det är ett bröd som passar perfekt till soppa, eller varför inte på en buffe. För någon vecka sedan bloggade jag om den här goooooda soppan, och måste har efterlyst recept på det fina bröd som fanns med på bilden
Grädda i nedre delen av ugnen tillsbrödet har fått en svag gyllenbrun nyans. Tillsätt resten av degspadet, salt, socker och nästan allt mjöl, spara lite till utbakningen
Då känns det helt plötsligt inte lika lockande att äta den där chokladbiten. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook ellerpå Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp till och blir inspirerad av
Toppa med yoghurt, keso, kvarg ellerglass. Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
-) och sedan åkte de i frysen, härligt att hitta igen när man ska få till någon snabbmiddag. Jag tycker att COOP startat en bra kampanj, bor du nära någon stormarknad så kan du köpa knasiga grönsaker som inte ser helt perfekta ut men som smakar lika bra
Gjorde allt helt enligt eget huvud och "saker jag tycker att jag läst nångång". Mitt eget hembakta bröd innehåller alltid en eller flera sorts frön och jag har läst att dem kan man gärna undvika åt bebisar
En wow faktor på bordet. Rör tills det är löst. Ett festligt bröd som är lätt att slänga ihop. (Min blev lite större än en Ikea skärbräda (den mjuka)) Lägg på fyllningen och rulla ihop likt en rulltårta
Blanda olja, gräslök, vb-ost och kantarellerna. Mina köpte jag på ica och då va det mellan storlek. Fräs kantarellerna i en stekpanna men en klick smör till vätskan ha försvunnit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.