Vispa ägg o socker pösigt i stor bunke. Blanda mjöl o bakpulver o vaniljsocker. tillsätt torra ingredienser samt det smälta smöret och mjölken / grädden till ägg/socker smeten
Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakaka med kokos när vi hälsade på i Stockholm sist. Dumt nog åkte jag därifrån utan receptet och därför letade jag runt på nätet efter något som liknade hennes, dock utan framgång
Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
Du behöver. De senaste gångerna jag har gjort sockerkaka har den sjunkit ihop lite i mitten av någon anledning, men jag är inte den som ger upp i första taget, så igår bakade jag en "Toscakaka"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.